Markentreprenad – från schaktning till grund

Behöver du någon för uppdrag inom markentreprenad? Vi är det smidiga, kunniga och erfarna företaget för dig! För oss är inget uppdrag för stort eller för litet. Är det ett besvärligt uppdrag som tar lång tid? Då tycker vi det är extra roligt att få bringa ordning och reda i även den värsta av utmaningar! 

Markentreprenad är det som vi tycker är extra roligt och det är precis för att det aldrig ser likadant ut. I marken kan det finnas matjord långt ner, sand, grus, stora stenar, kraftig lera eller så går berggrunden upp över ytan på vissa partier. Men du som kund behöver inte oroa dig, för hur din mark än ser ut så kommer du få ett resultat som är helt enligt konstens alla regler. Ett resultat som kommer se till att din byggnad, eller trädgård, håller sig frisk och fungerande framöver.  

Helhetsansvar för er markentreprenad

Det finns en skillnad mellan markarbeten och markentreprenad, även om de ofta kan blandas ihop av misstag. Men med en markentreprenad får du en helt färdig tjänst från start till slut. Ett markarbete däremot kan innebära att enbart grävning, påfyllnad eller dränering utförs. 

För oss är det självklart att utföra hela arbetet från start till slut, och för dig som kund är det tryggt att veta att du endast behöver en partner och kontaktperson istället för flera stycken. Ingen samordning, ingen risk för väntan eller dubbelarbete. En kontaktperson, en entreprenad.

Från röra till ordning

Vi kommer in i ett projekt och skapar ordning i en röra. Har du behov av en markentreprenad som jämnar ut ett område så kan det vara dags att ta före- och efter-bilder. För det kommer innebära en stor skillnad för dig när vi är klara. En tomt som är lutande kan vi jämna till genom att sätta en stödmur. Eller så går det att göra flera etage, där alla har sin dränering och funktion. 

Vi har kunskapen och erfarenheten att lösa alla dina trädgårdsbekymmer samtidigt som vi utför andra markarbeten åt dig. Välkommen att kontakta oss för alla dina markrelaterade projekt!