Heltäckande tjänster

Vi gör alla markarbeten från grunden till slutlig finplanering. Det innebär att vi gräver, schaktar, fyller, drar rör, dränerar och ser till att ytan är korrekt inför ytskiktet. Ska du lägga asfalt, plattor eller matjord ser vi till att du får bäst grund för detta. Vi tar oss även an projekt som innebär att vi återställer eller iordningställer gammalt arbete som är i behov av en uppfräschning. Det kan vara en dränering som är igensatt eller en komplettering som behövs på grund av ändrade markförhållanden. Vi har kunskapen och utrustningen för att kunna lösa allt som vi blir anlitade till!

img

Markentreprenad

Vi har ett brett kunskapsfält samt kreativitet som gör att vi löser alla situationer som kan uppkomma. Skulle det krävas en yrkeskunskap som vi inte har inom företaget har vi samarbetspartners som vi kan ta hjälp av.

img

Privatpersoner och bostadsrättsföreningar

Vi hjälper privatpersoner, företag, byggbolag, bostadsrättsföreningar, trädgårdsfirmor och alla andra som är i behov av en partner som tar på sig det fulla utförandet och ansvaret för markentreprenaden.

img

Trädgårdsarbeten

I samband med de markarbeten vi utför åt dig kan vi även erbjuda dig lösningar för din trädgård.

img

Planering

Vi hjälper dig från början till slut och kan ge dig det stöd du behöver för att planera ditt projekt och sedan utföra det.