Markentreprenad för kunder som är baserade i Stockholm

Vad för typ av markentreprenad behöver du?

Markentreprenad är ett brett begrepp som kan omfatta flera olika typer av arbeten. Precis vilken eller vilka sorters arbetsuppgifter som behövs är något som bland annat varierar beroende på vad det är som ska byggas och hur marken där byggprojektet ska ske ser ut samt vilket skick den är i.

Är det ett hus som ska byggas? Då kan en markentreprenad bland annat bestå av att man jämnar till marken där huset ska byggas med hjälp av så kallad schaktning, att man röjer bort eventuella föremål som stenar och liknande vilka kan stå i vägen samt att man utför anläggningen av själva husgrunden.

Är det i stället en väg som ska byggas? Även då kan en markentreprenad bestå av att vi hjälper dig med att förbereda marken, men också av att vi hjälper dig med själva asfalteringen av vägen. Det enda du själv behöver göra är att meddela oss om vilken typ av markentreprenad det är du behöver hjälp med, resten ordnar vi!

Du kan också känna dig helt trygg i det faktum att vi inte kommer att nöja oss med något av de arbeten vi utför förrän även du som kund är fullständigt nöjd. Vi själva blir nämligen aldrig nöjda förrän även våra kunder är det. Skulle det mot all förmodan vara så att du inte blir nöjd med det arbete vi utfört så tveka inte på att meddela oss om det. Vi kommer då att ställa det du inte är nöjd med tillrätta så fort vi bara kan, det har du vårt ord på!

Vi har modern utrustning

Det är inte bara det faktum att vår personal är så pass kunniga som de är som gör att vi kan förse dig med hjälp av den höga standard vi kan när det kommer till markentreprenad. Vi är nämligen också ett företag med den allra modernaste utrustningen och de senaste maskinerna. Detta är i många fall en förutsättning för att kunna utföra ett bra jobb eftersom markarbeten i de flesta fall handlar om arbetsuppgifter som inte kan utföras med händerna. Det bidrar ytterligare till att du alltid kan förvänta dig en förstklassig service från oss. Vår personal har självklart den relevanta utbildningen samt de nödvändiga certifikaten som krävs för att få arbeta med dessa maskiner!

Markentreprenad för er som är baserade i Stockholm

Vi är baserade i Sollentuna

Vi är ett företag med bas i Sollentuna. Du själv måste dock inte vara bosatt eller verksam i just Sollentuna, utan vi erbjuder våra tjänster till kunder över hela Stockholmsområdet!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify