Markentreprenad för dig som är baserad i Stockholm

Miljöval Nacka AB

Varmt välkommen till oss på Miljöval Nacka AB! Vi är ett byggföretag som erbjuder dig som kund flera olika typer av byggrelaterad hjälp. Närmare bestämt kan vi bland mycket annat förse dig med markentreprenad, SIP-hus och högkvalitativa byggnadsmaterial. Vad av detta du än behöver hjälp med finns vi här för dig!

När det gäller markentreprenad kan arbetsuppgifterna variera från fall till fall. Det beror helt enkelt på vad det är som ska byggas samt hur förutsättningarna på den aktuella marken ser ut. Några exempel på vilka typer av arbetsuppgifter det kan röra sig om inkluderar dränering, schaktning och grävning i syfte att kunna dra el- och vattenledningar.

Som tidigare nämnt kan vi också hjälpa dig med husbyggen. Våra hus utmärker sig på flera olika sätt. Bland annat har de en låg energiförbrukning, går snabbt att bygga och är mer prisvärda än de flesta andra typer av hus.

En annan viktig del av vår verksamhet går ut på att förse dig med byggmaterial av olika slag. Det inkluderar bland annat bärande väggar, keramiska plattor och tätskikt, fönster och dörrar, yttertak, trappor, terrasser och träpaneler. Oavsett vilken sort det gäller kan du lita på att våra material alltid kommer att hålla en utmärkt standard!

Vår personal

Vi på Miljöval Nacka AB har personal med mångårig erfarenhet av byggbranschen bakom sig. De behärskar flera olika typer av arbeten och kan alltid förse dig med utmärkt service oavsett vad det är det gäller. Tveka därför inte på att kontakta oss redan idag om det är så att du behöver vår hjälp!

Markentreprenad för dig som bor i Stockholm

Vår adress

Miljöval Nacka AB har Karpgatan 12 i Saltsjöbaden, Stockholms län, som vår adress. Det betyder dock inte att vi enbart erbjuder våra tjänster i denna del av huvudstadsområdet, utan oss kan du ta hjälp av oavsett var i Stockholm med omnejd som du bor eller verkar någonstans!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify