Om oss – Lacol AB

Behöver du som privatperson hjälp med markarbete för byggnation, uppfart eller trädgård? Eller är du ett företag inom bygg- och anläggning som behöver extra hjälp? Vi på Lacol finns till din hjälp för alla större eller mindre uppdrag inom alla typer av mark- och anläggningsarbeten. Det innebär att du kan använda oss till allt från orörd mark till en helt färdig markentreprenad.

Nya med stor erfarenhet

Lacol är ett ganska nystartat företag men vi är inte nya inom branschen. Med många års erfarenhet och en ständig vilja att lära oss mer ser vi oss som en trygg och stabil partner för alla dina projekt. Gäller det en ny anläggning? Eller behöver du göra om en gammal och sämre fungerande dränering? Vi är lika pigga på alla uppdrag och är till och med extra glada när det är något som kräver lite mer planering och kreativt tänkande. Inget är för svårt eller för tungt för oss!

En stabil grund och vacker yta

Markarbeten är det som gör att ytan inte bara blir vacker utan även stabil och hållbar. Därför har vi på Lacol en stabil kunskap att stå på men är också alltid nyfikna på nya rön och material inom området. Vi kan både de gamla teknikerna och de nya. Därför kan du som kund känna dig trygg med att anlita oss. Vi har även möjlighet att ge referenser och att kunna erbjuda en offert för ditt kommande projekt.