Vad kan vi hjälpa dig med?

Bland tjänsterna vi erbjuder ingår bland annat de i rutorna nedan.

Markentreprenad

Markentreprenad

Vi kan bland mycket annat förse dig med markentreprenad. Exakt vad för typ av arbeten en sådan entreprenad kan bestå av är något som varierar beroende på vad det är som ska byggas och hur markförhållandena på platsen i fråga ser ut. Några exempel på vad det kan bestå av inkluderar avverkning, dränering, utjämning av marken, schaktning samt bygge av husgrund.

Husbyggen

Renovering

Vi arbetar även med olika typer av renoveringar. Detta innefattar allt från omfattande renoveringar av hela fastigheter, till mindre renoveringar då vi exempelvis gör om i köket. Om du planerar en renovering kan du höra av dig till oss direkt så berättar vi mer!

Byggmaterial

Konsultation

Har du en fråga om någon av våra tjänster? Kanske vill du veta mer om vilken typ av material som passar vid ett visst byggprojekt, eller hur lång tid det tar att genomföra ett visst markarbete? Då kan du höra av dig till oss idag för en rådgivning!

Byggmaterial

Byggmaterial

Vi är även ett företag som kan förse dig med flera olika typer av byggmaterial. Dessa lämpar sig för många olika sorters arbeten, bland annat för invändiga arbeten, för bärande väggar, för värmeisolering, fönster och dörrar samt yttertak och kök. Med våra goda branschkontakter löser vi kvalitetsmaterial till bra priser!